Connect with us

Showbiz

EKSKLUZIVNO! PRAVI RAZLOG ANABELINOG RAZVODA: Andrej se ubijao od alkohola, pa je postao NASILAN! Bežao od kuće i problema!

Ni mesec dana nakon što su zvanično stavili tačku na svoj brak, Anabela Bukva i Andrej Atijas ne prestaju da intrigiraju medije.

Iako se mesecima unazad spekulisalo da im je brak u krizi, njih dvoje uspešno su odolevali svim izazovima, sve dok početkom septembra vest o njihovom razvodu nije odjeknula kao grom iz vedra neba. Na vest se nadovezala nova senzacija jer je Atijas gotovo istog dana pokazao novu izabranicu – Minu Mateljan, sarajevsku starletu. Međutim, nije mu dugo trebalo da javno objasni da mu to nije devojka, već avantura za jednu noć, slobodan da kaže kako će ubuduće sve biti samo prolazne veze, pošto je Anabela jedina prava. To je još više zaintrigiralo našu potragu za istinom, pa je “Kurir Stars” došao do saznanja.

– Njih dvoje jednostavno više nisu mogli zajedno. Tačno je to što oboje pričaju u medijima kako su se svim silama trudili da sačuvaju zajednicu, ali oni su u stvari kupovali vreme, jer je taj brak bio osuđen na propast. Andrej nije više bio tako nežan prema Anabeli, naprotiv, postajao je sve grublji jer se sve više odavao alkoholu. To je bilo strašno. Koliko ja znam, nije koristio narkotike, ali i šta će mu kad je alkohol bio dovoljan. Obeznanjivao se toliko da su se njihove i najmanje rasprave pretvarale u pravi rat. Umeo je da viče, urla… Pa mediji su i saznali za jedan takav incident kada ga je Anabela prijavila policiji za nasilje, ali se posle predomislila i povukla optužbe. Sve zbog dece, zbog Blankice. Ali alkohol je to, čovek izgubi kontrolu. A Anabela je gubila svoj oslonac u Andreju, i to kad joj je bilo najpotrebnije, jer je zbog Lune i njenog učešća u rijalitiju potpuno izgubila kompas – priča naš dobro obavešteni izvor blizak paru i dodaje:

(Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić)

Kurir Autor: Kurir

loading...

Facebook Komentari

Aktuelno