Connect with us

Zabavno

Devojka (21) našla sponzora na neverovatan način: Sve je počelo od jedne objave na Tviteru (FOTO)

AUTOR: DATUM I VREME: 12.10.2019. 23:32

Ejmi Vilijams (21) je studentkinja iz Glasgova koja je sasvim slučajno pronašla svog sponzora.

Ejmi

Ejmi

Foto: Instagram printscreen

Na Tviteru je napisala da nema dovoljno novca i da joj treba sponzor. Odmah nakon toga je dobila poruku u kojoj joj je muškarac ponudio novac u zamenu za slike njenih stopala.

“Mislila sam da se šali jer na Tviteru ima puno lažnih profila poput njegovog, pa sam rekla da prvo želim novac. On mi je tada poslao jednu od svojih kreditnih kartica i rekao da kupim nešto, pa sam to i učinila”, ispričala je Ejmi.

Ejmi je do sad potrošila više od 130 hiljada dinara na odeću za sebe i svoje prijatelje. Njen dogovor sa sponzorom, koji je poznat samo kao “Ričard” postao je viralan.

Pratioci su komentisali da bi i oni hteli svog sponzora i pitali kako je to Ejmi uspelo.

Trojica muškaraca devojku (20) uvukli u auto, a onda se spasila neverovatnim potezom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 18:12 Da život piše romane koji će kasnije poslužiti kao lekcija u životu dokazuje priča ove mlade žene. Džordan Dismor, Foto: Facebook printscreen Odlazak kući po mraku i mračnoj ulici za većinu žena je oduvek jako stresna situacija, ali nekad je neizbežno, pogotovo za žene koje žive u velikom gradu.

“Poslao mi je svoje kartice s velikim iznosima na njima i rekao da potrošim većinu i počastim svoje prijatelje. Kupila sam toliko stvari da sam morala napisati ime iznad svake narudžbe da se ne zbunim za koga je šta. Redovno mi šalje novac samo za slike mojih stopala što je jako čudno, ali ne žalim se, to su samo stopala”, zaključila je Ejmi.

Bonus video

Taksisti napali građane!

[embedded content]

Izvor: Alo.rs

loading...

Facebook Komentari

Aktuelno